преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Басистът на Guns N' Roses Дъф Маккагън записва соло албум

Маккагън работи по предстоящото издание с Шуутър Дженингс

Публикувано на 06 Декември 2018
Басистът на Guns N' Roses Дъф Маккагън записва соло албум

Басистът на Guns N' Roses Дъф Маккагън записва соло албум с певеца/песнописец Шуутър Дженингс, който е продуцент на все още неозаглавения проект. За последно чухме нова музика от Маккагън през 2015-а, а тя беше свързана с появата на книгата му “How to Be a Man (And Other Illusions)”.

Първият самостоятелен албум на Дъф Маккагън - “Believe in Me” - излезе през 1993-а, а той подготви и втори соло диск, който трябваше да се появи през 1999-а, но така и не видя бял свят заради сливане на звукозаписни компании.

Дори и с тежкия график на турнето “Not in This Lifetime…” с Guns, Маккагън успява да намери време да пише и записва.

Вдъхновението му идва от пътуването по света с Guns N' Roses, като той започва да пише кратки откъси, докато посещава различни места. “Разочарованието, гнева, страха, объркването и разделението, което видях през тези две години и половина пътуване по това наше земно кълбо, преобразуваха думите ми в песни, които разказват моята истина, които, надявам се, ще се разпространят и ще помогнат на всички ни”, сподели Дъф Маккагън. “Правя това за дъщерите ми...от любов към мястото, където съм отраснал...правя това, защото наистина чувствам, че трябва да се направи и каже сега”, допълни той.


Ключови думи: