преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Барабите с нова фотосесия и планове за DVD

   Интересен и неочакван финал имаше 2009г.

Публикувано на 13 Януари 2010
Барабите с нова фотосесия и планове за DVD
   Интересен и неочакван финал имаше 2009г. за Бараби блус бенд. Известна американска компания за прозводство на машини и ръчни инструменти избра блус бандата за рекламната си кампания през лятото на 2010. Още в средата на декември беше поставено началото на студийната фотосесия, която ще продължи и през тази година на открито. След кратки консултации за фотограф единодушно беше избран Йордан Пачев, който освен с високия си професионализам е известен с безкомпромисната си любов към рока.

   Според договора сключен между Буги и американските производители, бандата има право да използва
всички снимки, които няма да се включат в кампанията на фирмата.Музикантите разказват, че фотосесията е била изключително забавна и приятна за тях, а според мнението на фотографа не може да има други такива образи като Бараби Блус Бенд.

   Още няма официално потвърждение за заснемането на концерт и издаването на  DVD на Барабите, но музикантите вече се оглеждат за подходяща зала. Приятелска помощ за озвучаването на концерта предложи култовият рокаджия и говорител на бирената партия Ивайло Крайчовски, главния виновник за съществуването на ежегодния фестивал ''Цвете за Гошо", както и най-известния представител на ФБР
(фондация български рок).
Ключови думи: