преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Балканджи с концерт на Трифон Зарезан.

    На 14 февруари (събота), навръх двойния празник на любовта и виното, ще се състои чаканият с нетърпение от многобройните фенове на Балканджи празничен концерт на групата, който е посветен на новия им албум ,,Змей".

Публикувано на 13 Февруари 2009
Балканджи с концерт на Трифон Зарезан.
    На 14 февруари (събота), навръх двойния празник на любовта и виното, ще се състои чаканият с нетърпение от многобройните фенове на Балканджи празничен концерт на групата, който е посветен на новия им албум ,,Змей".  Балканджи канят всички почтатели на стойностната българска рок музика да станат част от това събитие и да заповядат утре от 18 ч. в кино ,,Влайкова" ( ул. Цар Иван Асен II номер 11).

    Специален гост на вечерта ще бъде ,,Гологан" - група за етно-рок поезия, в която вокалите са поверени на американката Анджела Родел.

   Посетителите на концерта ще получават на входа оригинален талон, с който ще могат да се включат в игра за разпределение на копие от новия албум ,,Змей" и тениска с оригиналното лого на Балканджи. Тези, на които не им се усмихне късметът този ден, ще могат по време на целия концерт да си закупят тениски и албуми на промоционални цени.

    Всички приятели и почитатели на Балканджи ще получат малък ,,балканджийски" дар и чаша вино, с която да си кажат наздраве в чест на Св.Трифон Зарезан и Св. Валентин, и разбира се на ,,Змей".

Ключови думи: