преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Балканджи с концерт на 14 февруари.

     Българската етно-рок банда Балканджи  подготвя голям концерт навръх празника на любовта и виното - 14 февруари.

Публикувано на 01 Февруари 2009
Балканджи с концерт на 14 февруари.
     Българската етно-рок банда Балканджи  подготвя голям концерт навръх празника на любовта и виното - 14 февруари. Групата, чиято музика по уникален начин съчетава рок с автентичен български фолклор, официално кани многобройните си почитатели и приятели да отпразнуват заедно новия им албум ,,Змей", който вече е на музикалния пазар благодарение на missskin.net. Концертът ще бъде в кино Влайкова,  на ул. Цар Иван Асен II №11, от 18 ч.

      Специални гости ще бъдат ,,Гологан" - група за етно рок поезия, в която американката Анжела Родел очарова публиката с умелите си вокали в стил българско народно пеене.

     В чест на Св. Трифон Зарезан, покровител на лозарите и винарите, всеки гост на събитието ще получи чаша червено вино и малък дар за спомен, издържан в оригинален ,,балканджийски" стил. Седемте момчета и дамата от групата са предвидили и други изненади, които ще бъдат разкрити малко преди началото на самия концерт.

     Партньори на събитието са издателите на ,,Змей"  missskin.net, сдружението на българските музиканти Muzikant.org и rental-компанията за звук и осветление Sound Creative Team.

Ключови думи: