преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Babyface Clan, Panycan Whyasker и Анимационерите в общ лайв на 9-ти април!

    Три от най-сериозните музикални имена на родната сцена ще се обединят за общ концерт в София! Babyface Clan , Panican Whyasker и Анимационерите ще забият заедно на 9-ти април (четвъртък) в столичния клуб "Blue Box"! Амбициозният проект на популярните с алтернативния си саунд банди е солидно предизвикателство за българската публика и най-после предпоставка за мащабно концертно събитие без участието на чужди изпълнители.

Публикувано на 27 Март 2009
Babyface Clan, Panycan Whyasker и Анимационерите в общ лайв на 9-ти април!
    Три от най-сериозните музикални имена на родната сцена ще се обединят за общ концерт в София! Babyface Clan , Panican Whyasker и Анимационерите ще забият заедно на 9-ти април (четвъртък) в столичния клуб "Blue Box"! Амбициозният проект на популярните с алтернативния си саунд банди е солидно предизвикателство за българската публика и най-после предпоставка за мащабно концертно събитие без участието на чужди изпълнители. Организационно с идеята са ангажирани Строежа и SKD Sound.

   Голямата новина отпреди седмица е твърдо обявеното завръщане на Babyface Clan. Наскоро Насо Русков обяви: "Събираме се! Групата отново е активна. Китаристът ни Чарли се връща от Лондон и ще правим нови парчета. Новият Babyface ще бъде адски енергичен, направо разцепваме!"  

   Другите две групи, които ще правят компания на Babyface Clan на 9-ти в "Blue Box", също се нареждат сред емблематичните и важни за 90-те, а статусът им към днешна дата е на едни от най-утвърдените на родната сцена музикални формации.  

   Предстоящият концерт ще бъде и една от редките възможности да бъдат наблюдавани Анимационерите  на живо. През последните пет години групата ограничи до минимум своите изяви и всяка тяхна епизодична поява е обект на силен интерес. Анимационерите  имат зад гърба си два успешни албума, вторият от които печели наградата за ,,Най-добър Рок/Алтернативен албум" на шестите годишни музикални награди на телевизия ММ през 2004-та. От известно време музикантите подготвят материал за следващ албум, част от който Анимационерите  ще включат в добре оформен сет в четвъртък вечер на 9-ти Април.

    Нестихващата активност на Panican Whyasker  през години категорично им осигурява централна роля в този лайв, наред с Анимационерите и Babyface Clan. От създаването си през 1999 г. насам успешната българска банда неизменно представлява едно от най-ярките и характерни  за алтърнатив-рока лица у нас. Познати с безкомпромисно-качествените продукции от "R'N'R Coma "(2000), "Digital Zombie" (2001) - също с награда за ,,Най-добър Рок/Алтернативен албум" и "Eastern European Monkeys" (2005), през 2008-ма Panican Whyasker  засилиха в пространството още 2 суперпарчета - "Anger Of The Crowd" и "Revolution", второто от които засега може да бъде чуто само на живо.

   Babyface Clan , Panican Whyasker  и Анимационерите  заедно на живо! Вратите на Blue Box на 9-ти Април отварят в 20:00 ч. Билети за събитието могат да бъдат открити в мрежата на Ticketstream.bg, като цената им на предварителна продажба е 15 лв., а в деня на концерта и на място - 20 лв. 
Ключови думи: