преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

BABYFACE CLAN, PANICAN WHYASKER И АНИМАЦИОНЕРИТЕ с общ концерт в Blue Box!

Три от най-сериозните банди на алтернативната  рок-сцена у нас  - BABYFACE CLAN, PANICAN WHYASKER И АНИМАЦИОНЕРИТЕ - ще ще забият на общ концерт на 9-ти Април /четвъртък/ в столичния клуб Blue Box! Организатори на събитието са клуб "Строежа" и SKD Sound.

Публикувано на 05 Април 2009
BABYFACE CLAN, PANICAN WHYASKER И АНИМАЦИОНЕРИТЕ с общ концерт в  Blue Box!
Три от най-сериозните банди на алтернативната  рок-сцена у нас  - BABYFACE CLAN, PANICAN WHYASKER И АНИМАЦИОНЕРИТЕ - ще ще забият на общ концерт на 9-ти Април /четвъртък/ в столичния клуб Blue Box! Организатори на събитието са клуб "Строежа" и SKD Sound. Неотдавна Насо Русков официално обяви събирането на BABYFACE и обеща, че след завръщането на барабаниста Чарли от Лондон, групата ще зарадва феновете си с нови парчета.
Предстоящият концерт ще бъде и една от редките възможности да бъдат наблюдавани АНИМАЦИОНЕРИТЕ на живо. От известно време те подготвят материал за следващ албум, част от който ще можете да чуете и на концерта в четвъртък.
Вратите на Blue Box на 9-ти Април отварят в 20:00 ч. Билети за събитието се продават в мрежата на Ticketstream.bg, като цената им на предварителна продажба е 15 лв., а в деня на концерта и на място - 20 лв.
Ключови думи: