преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Babyface Clan и Koala с общ концерт

   Белгийците Koala, които ще подгряват Senser в София, ще включат още две изяви на живо в България.

Публикувано на 19 Октомври 2009
Babyface Clan и Koala с общ концерт
   Белгийците Koala, които ще подгряват Senser в София, ще включат още две изяви на живо в България. След краткия си сет на 4-ти ноември, алтернативната група ще свири заедно с Babyface Clan в клуб "Backstage" на 5-ти, а ден по-късно ще забие и в "Петното" в Пловдив.

   За Babyface Clan концертът на 5-ти ноември ще е първата изява в София от половин година насам; групата се събра в оригинален състав през април.

    Посещаемостта в "Backstage" ще бъде ограничена до 250 души, като с привилегия са закупилите предварително билети. Продажбата им ще става в мрежата на Ticketsream.bg на цена от 10 лв. - клуб Строежа, веригите от магазини Офис 1, На Тъмно М-тел, М Свят, Ориндж център, както и онлайн в сайта на компанията (www.ticketstream.bg).

   На 6-ти Ноемри, петък, Koala ще пътуват до Пловдив, където ще изнесат концерт в клуб Петното. Там те ще представят на местната сцена своето виждане в живото смесване на стилове като Трип Хоп, Електроника и Алтернативен рок. Билети за този концерт ще се разпространяват единствено на място в съответната вечер.

   Koala стартира като човек-група през 2002 г., но по-късно към Карлос Дикманс се присъединява Mc Айласоул, а след това и Сара Амалия. Първият им албум, "Gravity", излиза през 2006 г. Koala почти изцяло сами продуцират записите си - асистират им графичният дизайнер Йеле Йесперс и модният фотограф Роджър Дикманс. Звученето на Koala е крайно еклектично - съчетава соул, хип-хоп, уърлд, джаз, трип хоп, електроника, рок. Повече за  Koala тук.


Koala - Easy Reading:


Ключови думи: