преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Автобиографията на Франк Бело от Anthrax излиза през октомври

Книгата носи заглавието „Fathers, Brothers, And Sons“

Публикувано на 18 Май 2021
Автобиографията на Франк Бело от Anthrax излиза през октомври

Франк Бело, басист на Anthrax, издава автобиографията си „Fathers, Brothers, And Sons“ на дванайсети октомври чрез Rare Bird. Съавтор на книгата е Джоуъл Макайвър, а предговорът е дело на басиста и вокалист на Kiss – Джийн Симънс.

Франк Бело, член на Anthrax от 1984-а година, е продал над десет милиона албума с бандата, пропътувал е много пъти земного кълбо и е забавлявал публиката на някои от най-големите световни сцени.

Франк Бело е израснал в трудна ситуация, а баща му е изоставил семейството си, докато майка му е правела чудеса, за да изхрани и изучи децата си. Без мъжки ролеви модел, Бело вижда вдъхновение в хеви метъл басистите, което води и до кариерата му в Anthrax – първо като роуди, а след това и като титулярен басист на бандата.

Международната злава връхлетява Франк в средата на 80-те, когато той е още в ранните си двайсет, но трагедия сполетява живота му през 1996-а, когато брат му – Антъни, е убит в Ню Йорк.

Две десетилетия по-късно, Франк Бело се сдобива със син, което го води до важни въпроси за смисъла и значението на бащиснството и как да се справи добре със задачата.

Въпреки емоционалната природа на тези теми, „Fathers, Brothers, And Sons“ е една забавна и увлекателна книга. Човек със силно изразено чувство за хумор, който знае добре колко сюрреалистична е неговата история, Франк Бело не проповядва, нито търси симпатия, а опитва да предаде мъдростта, която е добил в един живот, изпълнен с турбулентни събития, почитайки любимите си хора по начин, който ще намери отклик и в читателите.

Ключови думи: