преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Автобиографията на Брайън Джонсън от AC/DC излиза на български език заедно със световната премиера на книгата

„The Lives of Brian“ ще се появи на двадесет и шести октомври

Публикувано на 11 Май 2021
Автобиографията на Брайън Джонсън от AC/DC излиза на български език заедно със световната премиера на книгата

На 26 октомври феновете на рок музиката в България ще имат възможността да се докоснат до автобиографичната книга на Брайън Джонсън – легендарния вокалист на митичните AC/DC, заслужено признати за една от най-добрите хард рок групи на всички времена!

Мемоарите на Джонсън ще разходят читателите през целия житейски път на певеца – от ранните му детски години в малък английски град като син на ветеран от Втората световна война, през първите стъпки в музиката като вокалист на Geordie и последвалата замяна на починалия Бон Скот начело на AC/DC.

Само три месеца след като Джонсън застава начело на групата излиза седмият студиен албум на AC/DC - „Back in Black“. Джонсън композира музиката заедно с Ангъс и Малкълм Йънг, а албумът постига феноменален успех. В световен мащаб той е разпространен в над 50 млн. екземпляра, превръщайки „Back in Black“ във втория най-продаван музикален албум на всички времена. Останалото е история, включително и напускането на групата през 2016 г. заради сериозни проблеми със слуха и триумфалното завръщане на сцената по-късно...

Освен в музикалния свят, Джонсън е познат и като сериозен автомобилен ентусиаст, превърнал се в легенда и сред почитателите на високите скорости и адреналина.

Чрез издателство HYBRID BOOKS, „The Lives of Brian“ ще бъде налична в България в деня, в който всички почитатели на AC/DC по света ще се потопят в разказите за различните животи на Брайън.

Книгата ще бъде налична във варианти с меки и луксозни твърди корици, спазвайки утвърдения стил на издателството.

Ключови думи: