преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Avenged Sevenfold се разделиха с барабаниста Арин Иледжай

Причината е в творческите различия

Публикувано на 24 Юли 2015
Avenged Sevenfold се разделиха с барабаниста Арин Иледжай

Avenged Sevenfold отново правят промяна зад барабаните в бандата. Групата съобщи, че се разделя с барабаниста Арин Иледжай, а причината е в творческите им различия.

Avenged Sevenfold  обявиха, че Иледжай е бил „позитивна енергия и чудовищен барабанист” за групата през изминалите четири години.

„Здравейте всички!

Пишем Ви това, за да Ви информираме, че продължаваме напред без Арин Иледжай като наш барабанист. Той беше позитивна енергия и чудовищен барабанист за нас в последните четири години. Обичаме го и винаги ще го обичаме. Винаги ще сме му признателни за това, че ни помогна да преминем през доста мрачни времена. Чувстваме обаче, че е нужно да продължим в различна посока творчески....развълнувани сме от бъдещето и нямаме търпение да споделим плановете си с най-великите фенове на света. Оценяваме Вашето разбиране и непоколебима подкрепа.

С любов – Мат, Зак, Брайън, Джони”

Avenged Sevenfold изживяха тежко смъртта на барабаниста Джеймс Съливан „Дъ Рев” през 2009 г. Бандата записа албума „Nightmare” с Майк Портной (любим барабанист на Съливан).

Портной дори участва в турнето покрай албума през 2010 година. След това беше привлечен и Арин Иледжай. Той участва в албума „Hail to the King”. 

Ключови думи: