преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Avenged Sevenfold са „по средата“ на записите на „еклектичен и див“ нов албум

Това сподели фронтменът Ем Шадоус

Публикувано на 31 Декември 2020
Avenged Sevenfold са „по средата“ на записите на „еклектичен и див“ нов албум

Ем Шадоус, фронтмен на Avenged Sevenfold, сподели в ново интервю, че групата от доста време работи по новия си албум. „По-голямата част вече е написана /още преди пандемията от коронавирус/. След това обаче решихме да си вземем почивка от процеса, да работим по два дни вместо пет или шест всяка седмица. После започнахме да записваме и сме в средата на процеса. Все още опитваме да съберем струнната секция“, каза още Ем Шадоус.

Музикантът допълни, че Avenged Sevenfold не възнамеряват да издават нова музика докато той и неговите колеги нямат възможност да тръгнат на турне.

„Никой не иска да издава албум, ако не може да прави концерти. Реалността е, че никой не иска да го прави. В наши дни рокендролът отнема твърде много време, за да го направиш. Отиват около три години. И ако издадем този албум и след това сме затворени за още една година, колкото и на хората да не им се вярва, на феновете няма да им пука за албум, който се е появил година преди възможността за концерти. Така че, ако ни отнема две или три години, за да напишем албум, няма просто да го издадем, ако не можем да го свирим на живо“, обясни Шадоус.

За последно Avenged Sevenfold издадоха албума „The Stage“ през октомври 2016-а.

Ключови думи: