преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Асен Блатечки гостува в „Голият обяд“

Той сподели лични рок истории пред Елена Розберг

Публикувано на 19 Февруари 2016
Асен Блатечки гостува в „Голият обяд“

Асен Блатечки е известен актьор, сега и част от журито на „България търси талант“, а днес дойде на гости в „Голият обяд“. Асен сподели пред Елена Розберг, че всяка сутрин се събужда с Буги, а след това Елена е с него в колата му.

Той пожела да чуе „Cryin` Like A Bitch“ на Godsmack, които открил навремето от саундтрака на „Fight Club“, като е прослушвал група по група саундтрака, за да открие коя е бандата, която му е счупила главата. Асен Блатечки си пожела и парчето на Clutch – „X-Ray Visions“.

Отгледан е на рок диета, вуйчо му – 8 години по-голям от него – по цял ден му е пускал Led Zeppelin.

Наскоро, когато е бил в Лос Анджелис за представянето на филма на Стефан Командарев „Съдилището“, е попаднал на Роб Зомби.

Асен Блатечки и Елена Розберг си говориха и за Бон Скот, който почина на днешната дата през далечната 1980 година. Оказва се, че AC/DC също са ключова банда от рок света на Асен Блатечки, а той бил е и на двата концерта на бандата в региона – в Белград и в София, като според него това е един от топ 3 концертите по отношение на професионализъм и емоция.

В момента играе в много постановки на театър „Сълза и смях“ и ще участва в следващия филм на Стефан Командарев.

Блатечки смята, че в „България търси талант“ най-силни са били певците, най-впечатлен е от български дует, изпълняващ великолепно соул музика.

Ключови думи: