преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Artery откриват Soulfly в София!

    Artery са първата банда, която ще открие концерта на Soulfly в София.

Публикувано на 17 Февруари 2009
Artery откриват Soulfly в София!
    Artery са първата банда, която ще открие концерта на Soulfly в София. Групата пристига в България от чужбина единствено и специално за датата 15-ти Март, когато Макс Кавалера и компания ще забият в столичната зала Универсиада.

    Както е известно, българската банда пребивава вече над десет години в Амстердам. За този Artery период издадоха 4 албума (от общо 7 студийни) и освен множеството си самостоятелни концерти свириха с групи като Sepultura, Agnostic Front, Sick of it All, Fun Loving Criminals, Fishbone, Pro-Pain и много други.

     Последният концерт на Artery в България бе през Май 2008-ма, когато отново по покана на "Строежа" напълни до максимум Парти център 4 КМ. Точно след месец групата ще се завърне у нас за да стартира събитията в неделната вечер на 15-ти Март. Началото е 19:00 ч., а билетите се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg, включително клуб "Строежа"!

    Освен Artery и вече обявените за официален съпорт на целия тур на Soulfly - водените от Ричи Кавалера Incite, се очаква още една група да потвърди участието си в зала Универсиада. Подробности за това - скоро на zrockbg.com!
Ключови думи: