преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

ARMORED DAWN ще подгряват HAMMERFALL у нас

Събитието ще се проведе на 26 октомври

Публикувано на 18 Септември 2018
ARMORED DAWN ще подгряват HAMMERFALL у нас

ARMORED DAWN се присъединяват към концерта на HAMMERFALL у нас тази есен. Събитието ще се проведе в столичната зала „Универсиада“ на 26 октомври 2018 година от 19:00 часа.

ARMORED DAWN са без съмнение едно от откритията на бразилската пауър метъл сцена. Създадени едва през 2014 г. в Сао Паоло, Бразилия, групата лесно печели фенове и има зад гърба си множество изнесени концерти. В Бразилия са подгрявали групи като Megadeth, Symphony X, Tarja, Marillion, Offspring и Sabaton. Благодарение на турнето с Fates Warning през 2017 година, бразилците се представиха и в големите градове на Германия, Холандия, Чехия, Унгария и Словакия, а тази година феновете намериха място и на няколко фестивала.
.
Дебютният албум на бандата “Power of Warrior”(2016) е продуциран от Tommy Hansen (Helloween, Jorn), записан е в Дания и е миксиран от легендата  Peter Tägtgren (Hypocrisy, Amon Amarth, Children of Bodom).
Албумът беше оценен подобаващо от големите медии в Европа, Америка и Япония, а Revolver Magazine дори го нарекоха “Епичността на Iron Maiden в бразилски стил”.

Тази година излезе вторият албум на групата, озаглавен „Barbarians in Black“. Не по-малко амбициозен и завладяващ, той е продуциран от Kato Khandwala (Papa Roach, My Chemical Romance) и Bruno Agra (We Are Harlot). Миксирането и оформянето на музиката е направено от Seeb Levermann (Orden Ogan, Rhapsody Of Fire).
 
Бойко Гюров (BGTSC) коментира: „С присъединяването на ARMORED DAWN към  легендите HAMMERFALL този концерт става повече от задължителен за всеки фен на тежката музика!“
 
Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим.

Първите билети на цена от 45 лева се разпродадоха за часове. В момента /и до деня на концерта/ цената е 50 лева, а в случай на останали места в деня на събитието и на място в залата, цената на билетите ще е 55 лева.

Политика за достъп на непълнолетни:
Деца до 7 годишна възраст включително влизат без билет, но задължително с придружител. Всеки пълнолетен може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. 

Декларация за придружител можете да изтеглите от този линк: http://securitysks.com/Declaracia_Deca.pdf

Ключови думи: