преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Аризонска психеделия с THE MYRRORS

Концертът ще се проведе на 13 октомври в столичния клуб Mixtabe 5

Публикувано на 08 Септември 2015
Аризонска психеделия с THE MYRRORS

На 13 октомври в малката зала на столичния клуб Mixtape 5 ще се проведе концерт на американския space rock/psychedelic ансамбъл The Myrrors, който ще ни отведе на звуково пътешествие през аризонската пустиня и ще ни запрати директно в безкрайното ѝ нощно небе.

The Myrrors са група, забулена в мистерия, след като „някъде през 2008“ записват дебютния си албум „Burning Circles In The Sky“, но го издават едва през 2013. Оттогава насам, почти като бомбардировач, снасят редица допълнителни опуси под формата на 40 минутни EP-та и тям подобни.

Музиката на петорката от Туксон би могла да се опише простичко с една дума – шаманизъм.

Би се слушала най-добре на открита поляна, по средата на която четирима веячи раздухват дима от огромна клада канабис във всички посоки. Тъй като някои законови съображения не са в подкрепа на подобно шоу, организаторите от Wrong Events ще се примирят и с обичайната B-зала на Mixtape 5, а нео-уудстокските пинизи ще запазят за някой светъл, утопичен ден на Wrong Fest-а.

Съпорт на The Myrrors ще бъде новата българска psychedelic/drone компания Tales From The Sleeping Land (TFSL). За групата, стартирала като соло-проект на русенския one-man band Калоян Иванов, това ще бъде сценичен дебют, който  разчитаме да ни потопи минимум в дълбока медитация над гърлото на бутилка бира. 

Ключови думи: