преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Американците Exodus са готови за траш маратона в Каварна.

  Траш метъл иконите Exodus, които ще стъпят за първи път у нас на 13-ти август на сцената на екстремния Thrash Till Death, пристигат в отлична форма.

Публикувано на 01 Август 2008
Американците Exodus са готови за траш маратона в Каварна.
  Траш метъл иконите Exodus, които ще стъпят за първи път у нас на 13-ти август на сцената на екстремния Thrash Till Death, пристигат в отлична форма. Китаристът и основател на Exodus - Гари Холт сподели в свое интервю по повод настоящето им турне: "В момента с момчетата сме на една вълна, и сме доволни от добре свършената работа по последния албум".
   CD-то със заглавие "The Atrocity Exhibition...Exhibit A" се появи в края на миналата 2007-мa година, а феновете вече с нетърпение очакват "The Atrocity Exhibition...Exhibit B".
   "Енергични и луди, новите ни парчета да достойни за негласното състезание, в което участваме. Напоследък наблюдаваме възраждане на траш метъла. В светлините на световната траш сцена отново стабилно стъпиха банди като Slayer, Anthrax, Kreator. Ние сме едни от първите и не мислим да звучим или изглежаме като преди 20 години". От април Exodus са на турне. Участията им в големите метъл-рок фестивали на Стария континент, ще бъдат подкрепени от канадците 3 Inches of Blood, които ще видим и в Каварна. Хедлайнер на тазгодишният Thrash Till Death, ще са динозаврите Overkill, които също идват за първи път в България, а старта на феста ще бъде даден от българската хардкор банда Last Hope.
   Организаторите - Община Каварна и Жокер медиа напомнят на екстремните фенове, че билетите за феста се продават в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им е 25лв, а на 13-ти август в Каварна, те ще бъдат по 30 лв.
Ключови думи: