преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Алис Купър - в по-добра форма от всякога!

  Кръстникът на шок рока - Алис Купър, който ще бъде в центъра на рок-събитията в Каварна на 6-ти юли тази година, се чувства по-добре, отколкото на 29! Това сподели самият той в интервю за американската преса.

Публикувано на 11 Юни 2008
Алис Купър - в по-добра форма от всякога!
  Кръстникът на шок рока - Алис Купър, който ще бъде в центъра на рок-събитията в Каварна на 6-ти юли тази година, се чувства по-добре, отколкото на 29! Това сподели самият той в интервю за американската преса. В разгара на тазгодишния Калиакра Рок Фест 2008, феновете на мистър Купър ще могат да се убедат сами в младежкият му рок-дух и форма.Купър, който в момента приключва работа по последния си албум "Along Came A Spider", избра точно Каварна да бъде стартова, отправна точка за предстоящото му световно турне.

   В България Алис Купър ще бъде обграден с "най-яките музиканти", както сам ги нарича. Ерик Сингър - на барабани (впрочем и барабанист на Kiss, свири с Алис Купър от 19 години), Чък Гарик - бас (свирил с Рони Джеймс Дио), китаристи ще са Кери Кели (свирил със Слаш в Snakepit) и Джейсън Хук. За бандата си още добавя: ,,Мисля, че веднъж, когато вече си навлязъл в бизнеса - в крайна сметка винаги откриваш и попадаш на велики музиканти".

   Преди Алис Купър, който ще вилнее в сърцето на Калиакра Рок Фест 2008 на 6-ти юли, на сцената на 5-ти ще се стъпят Manowar, Holyhell и Sixth Sense, а на 7-ми юли - Slayer и In Flames. Организаторите на мащабното събитие - Община Каварна и Жокер медиа напомнят, че билети за фестивала се продават в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Еднодневният билет за Калиакра Рок Фест 2008 (за един концерт) е с цена 50лв. Комбинираният билет за два дни от фестивала (за два концерта по избор) е с цена 70лв. Общият билет за трите дни на Калиакра Рок Фест 2008 (за всичките три концерта) е с цена 90лв.
Ключови думи: