преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Alien Industry ще свирят с Ministry в София!

  На 12 юли, точно 10 месеца след смъртта на Михаил "Църо" Яланджиев на 12 септември 2007 г.

Публикувано на 30 Май 2008
Alien Industry ще свирят с Ministry в София!
  На 12 юли, точно 10 месеца след смъртта на Михаил "Църо" Яланджиев на 12 септември 2007 г., култовата българска индъстриъл метъл банда Alien Industry ще излезе отново на сцена, при това заедно с титаните на стила - Ministry!
  По време на първата си концертна изява от близо година насам, Alien Industry ще взривят публиката в зала "Христо Ботев" в София със 7 от парчетата си, изсвирени в състав Здравко "ZZ" Минев (китара и програминг), Димитър "Фънки" Ковачев (бас), Тери (вокали) и Елмо (програминг; познат и като вокалист на Just), а мястото на Църо зад барабаните ще бъде поверено на един от най-талантливите му ученици - Даниел Горанов от Death Squad.
  По време на концерта, Църо ще бъде почетен по специален начин от Alien Industry и организаторите на събитието, Тангра Мега Рок и Sofia Music Enterprises. Подробностите ще бъдат огласени в скоро време...
  
   Прощалното европейско турне на Ministry, което ще премине и през София на 12 юли, стартира в началото на седмицата в Лондон, а съставът, в който американските индъстриъл метъл легенди ще се развихрят на сцената в Студентски град, включва Томи Виктър от Prong (китара), Син Куърин от Revolting Cocks (китара), Тони Кампос от Static-X (бас), Арън Роси от Prong (ударни), Джон Бекдел от Prong (клавир) и, разбира се, самият Ал Юргенсен (вокали)!
   Билетите за първия и последен в историята концерт на Ministry в България, който ще се проведе в рамките на фестивала Arena Muzika 2008, струват 25 лв. и се продават в билетния център на НДК и мрежата на TicketPro.bg, в магазини "Orange" и "Vision" в столицата, супермаркети "Пикадили" в София, Варна и Бургас, бюрата на Вестникарска група България в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Перник, Враца, Шумен, Стара Загора, Русе, Плевен и Благоевград и др.
Ключови думи: