преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Албумът „Touching The Divine“ излиза на 5 октомври

Проектът на д-р Милен Врабевски включва редица световноизвестни имена

Публикувано на 02 Октомври 2015
Албумът „Touching The Divine“ излиза на 5 октомври

Албумът „Touching The Divine“ е вторият all-star проект на Intelligent Music, след излезлия през миналата година „My Kind O’ Lovin’“. Продуцентът на албума д-р Милен Врабевски гостува в Z-Rock, за да разкаже пред Елена Розберг интересни подробности за новия диск, който излиза на 5 октомври.

„За мен най-важното е да се опитаме да намерим мисията в живота си, как да бъдем полезни за другите. Това е водещото послание на новия албум „ Touching The Divine“ - моментът, в който човек осмисля за какво е роден на този свят“- каза д-р Милен Врабевски в интервю за Голия Обяд на Елена Розберг. – „Темите в албума са нещата, които откровено бих споделил с приятелите и със семействто си. Звездите, които участват в албума, помагат нашите послания да достигнат по-лесно и по-бързо до хората, защото, съвсем разбираемо, привличат голям интерес. Албумът отново е с благотворителна насоченост и е в покрепа на инициативите на Фондация Българска памет, насочени към младите хора. Обичаме да инвестираме в бъдещето на новото поколение. Авторитетният Саймън Филипс много помогна да привлека такива големи имена от световната рок сцена към нашия проект. Всички участваха с голяма доза ентусиазъм. Станахме лични приятели“, сподели д-р Врабевски.

Джоузеф Уилямс от Тото и световноизвестни музиканти участват в пилотния сингъл и видео от новия албум на д-р Милен Врабевски „Touching the Divine“. „Sky", с участието на Джоузеф Уилямс от Тото, е пилотният сингъл на албума, а видеоклипа можете да видите по-долу.

Премиерата на „Sky" беше именно по Z-Rock. Автор на музиката и текста на парчето е продуцентът Милен Врабевски, който отново успява да събере в свой музикален проект световноизвестни звезди, със съдействието на легендарния барабанист и продуцент Саймън Филипс.

Останалите музиканти, записали имената си на корицата на този български музикален проект са Нейтън Ийст (бас), Тим Пиърс (китара), Джон Пейн от Asia и настоящият фронтмен на Nazareth - Карл Сентънс.

Официалната световна премиера на албума е в понеделник, на 5 октомври.

Д-р Врабевски има огромно желание да събере догодина звездите от своя проект на специален концерт в България.

Ключови думи: