преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Албумът The Lord Of Steel на Manowar излиза на двоен цветен винил

Изданието се отличава с обложка на плочите, обгръщаща ги от всички страни с епична илюстрация от фентъзи художника Кен Кели, и включва песните от вече пуснатия в продажба CD, но в различна подредба, поради тяхната дължина.

Публикувано на 06 Ноември 2012
Албумът The Lord Of Steel на Manowar излиза на двоен цветен винил

Magic Circle Entertainment съобщиха, че версията на винил на новия студио албум на MANOWAR - The Lord Of Steel, ще бъде пусната в ограничен тираж - Double Picture Vinyl и ще бъде в продажба от 8 януари 2013 г.

„С удълженото времетраене на някои от песните и допълнително включената „The Kingdom Of Steel”, материалът изискваше повече „място”, отколкото единичен винил може да осигури и в същото време да предложи най-доброто качество на звука.”, обяснява представител на лейбъла.

The Lord Of Steel Limited Edition Double Picture Vinyl се отличава с обложка на плочите, обгръщаща ги от всички страни с епична илюстрация от фентъзи художника Кен Кели, и включва песните от вече пуснатия в продажба CD, но в различна подредба, поради тяхната дължина.

Винилът ще бъде пуснат в продажба в избрани магазини на 8 януари 2013 г., а предварително може да бъде поръчан на www.thekingdomofsteel.com, с възможност за доставка из целия свят.

Клиентите, които вече са поръчали единичен винил на www.thekingdomofsteel.com, ще получат двойния без допълнително заплащане от тяхна страна.

 The Lord Of Steel Limited Edition Double Picture Vinyl - Track List

The Lord Of Steel

Born In A Grave

Righteous Glory

Touch The Sky

Black List

Annihilation

Manowarriors

Expendable

El Gringo

Hail Kill And Die

Ключови думи: