преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Албум със солови записи на Кърт Кобейн излиза през ноември

По-рано през годината излезе и долументален филм за музиканта

Публикувано на 29 Септември 2015
Албум със солови записи на Кърт Кобейн излиза през ноември

След излизането на документалния филм за Кърт Кобейн Montage of Heck  по-рано тази година, се появиха детайли около издаването на негови соло изпълнения през ноември. Миналата седмица се появи новината, че в компилацията ще бъде включен и кавър на “And I Love Her” на Beatles, както и рядката “Sappy”.

Loudwire.com споделят повече информация около новия проект. Според официално прессъобщение от звукозаписната компания, албумът Montage of Heck: The Home Recordings ще излезе на 13 ноември. На същия ден излиза и DVD / Blu-ray версията на документалния филм. Албумът ще бъде достъпен на CD, касета и различни дигитални формати. Ще има стандартно издание с 13 песни, както и луксозно издание с 31 песни, което ще е достъпно само с покупката на супер луксозният пакет.

Звукозаписната компания описва албума като рядък, нефилтриран поглед към твoрческото израстване на Кобейн. От ранните откъси на песни, кратки демота, музикални експерименти до елементи, текстове на песни и цели песни, които по-късно ще чуем в творчеството на Nirvana.

Кавърът “And I Love Her” и сингълът “Sappy” ще излязат на 20 ноември като LP версия към Montage of Heck: The Home Recordings.

Супер луксозният пакет на Montage of Heck включва документален филм, разширено издание на албума, включващо 31 песни на CD и касети, 48 минути интервюта, книга с интервюта и снимки от архивите на Кобейн, плакат, пощенски картички и пъзел.

 

Ключови думи: