преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Aerosmith представиха компютърна игра, посветена на бандата.

   Феновете на Aerosmith скоро ще бъдат зарадвани с играта "Guitar Hero: Aerosmith".

Публикувано на 30 Юни 2008
Aerosmith представиха компютърна игра, посветена на бандата.
   Феновете на Aerosmith скоро ще бъдат зарадвани с играта "Guitar Hero: Aerosmith". Това е четвъртата игра в легендарната поредица, която превръща геймърите в рок музиканти и проследява кариерата на известни групи. В случая на Aerosmith, феновете ще имат възможността да свирят хитове като  "Sweet Emotion", "Livin' on the Edge", "Walk This Way" и "Dream On". Играта ще представя и парчета на изпълнители, оказали влияние на Aerosmith, като Joan Jett и Run DMC.
  На пресконференция в края на миналата седмица, Aerosmith споделиха впечатленията си от създаването на играта. "Облякоха ме в гумен костюм и в продължение на две седмици прекарвах по седем часа на ден в него, правейки всичко, характерно за Aerosmith", коментира Стивън Тайлър.
  Китаристът Джо Пери добави, че серията "Guitar Hero" показва значимите промени в музикалния бизнес. "Всички се чудят как ще продават музиката си, как музикантите ще получават своето заплащане", каза той. "Мисля, че това е един от възможните пътища, и той е толкова важен, колкото бяха албумите навремето".
    Играта "Guitar Hero: Aerosmith" ще бъде издадена за конзолите Wii, Xbox 360 и PlayStation 2 и 3.
Ключови думи: