преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Addix издава пълната биография на Guns'N'Roses !

Най-актуалната биография на една от най-истинските рокбанди на всички времена вече е на българския книжен пазар благодарение на издателство Addix.

Публикувано на 13 Април 2009
Addix издава пълната биография на Guns'N'Roses !
Най-актуалната биография на една от най-истинските рокбанди на всички времена вече е на българския книжен пазар благодарение на издателство Addix. От страниците на тази книга читателят надниква в най-интимните кътчета от живота на Аксел и компания. Написана с голяма страст към рок музиката, биографията съдържа подробности около мрачното детство на Аксел, новини за членовете на бандата и техните приятели, множество рядко срещани снимки, някои от които за първи път публикувани от издателство Addix, както и подробности около песента "One In a Million", която накара медиите да изпаднат в шок от расистките и хомофобски послания в текста на песента.

Това е първата пълна биография на Guns N' Roses. Подробно проследява тяхната музикална кариера и интимен живот. Книгата се продаде в тираж от двайсет и пет хиляди копия по целия свят! Тя ни отвежда в света на Guns' и е допълнена от интервюта на хората, които са познавали най-добре членовете на групата в миналото и настоящето и това я прави истински алманах на Guns N' Roses.

През най-успешния период в кариерата си, в края на 80-те и началото на 90-те, Guns N' Roses са любимата рок група на хората по целия свят и през тези години те продават повече от 20 милиона копия. Ключовите фигури - Аксел Роуз и Слаш, поемат по различни пътища през 1994 г. и оттогава нито са записвали, нито са свирили заедно (а според някои слухове, даже не си и говорят). Въпреки това Аксел запазва името Guns N' Roses и продължава да прави турнета, като през последните три години е особено активен и възражда групата под същото име.

Тази изцяло обновена биография включва много ексклузивни интервюта с основните действащи лица в историята на групата, включително и бивши членове, с много от хората, работили в техния екип, както и няколко техни приятели, които просто са се мотаели около тях по време на записите. Включена е също и нова глава, която разказва историята на Слаш, Мат и Дъф и техния изключително успешен нов проект - Velvet Revolver. Не на последно място, има и подробности около записите на дългоочаквания нов албум на Аксел - Chinese Democracy.

Заедно с 16 цветни страници, рядко срещани фотографии, това издание напълно актуализира историята на една от най-взривоопасните рок групи.
За автора:
Пол Стенинг е писател и журналист (сп."Terrorizer", "Record Collector" и "Powerplay") с дългогодишен опит в опасния свят на хард рока и хеви метъла. Живее в Манчестър, Англия, където денем си купува албуми, а нощем ги слуша, като от време на време спира, за да яде, спи и да купонясва по малко.
Като тийнейджър той е обсебен от манията по Guns N' Roses и всичко около тях - начинът им на живот и музиката им, която е винаги сред нас. Тази книга е резултат от всичко това. Насладете се на пътешествието!

Ключови думи: