преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Адам Джоунс от Tool за новия албум: „Нещата вървят наистина добре”

Мейнърд Джеймс Кийнън вече пише текстове за песните

Публикувано на 24 Ноември 2015
Адам Джоунс от Tool за новия албум: „Нещата вървят наистина добре”

Фронтменът на Tool Мейнърд Джеймс Кийнън наскоро даде интервю, което доста обърка феновете. Той обяви, че не се очаква нова музика и нарече крайните фенове на бандата „нетърпими”. Сега, обаче, става ясно, че Tool всъщност продължават да работят по нова музика.

Адам Джоунс сподели пред „Rolling Stone”, че „нещата вървят наистина плавно и много добре”.

„Чудесно е. Просто съм във възторг от нещата, които се получават. Нямам търпение да го завършим. Това е нещо, което ми липсваше от доста време, това красиво сътрудничество, което имаме, защото ние сме толкова различни, имаме различни вкусове. Но отново, всички се срещаме някъде по средата, а нещата, които правим, когато се срещнем по средата, са просто красиви, много е възнаграждаващо. Така че...много съм щастлив”, каза Джоунс.

Китаристът допълни, че Tool в момента имат 20 потенциални идеи за песни, но не всички парчета ще минат през последната цедка. „Ние просто забиваме, свирим, но, казвам ви, няма нищо по-добро от това да имаш повече хубави песни, отколкото недостатъчно. Чудесно е. Избираш фаворитите си”, сподели още той.

От думите му стана ясно, че фронтменът Мейнърд Джеймс Кийнън е чул материала и пише текстове - „Той все още работи по това. Най-доброто за всички ни е, когато една песен е готова. Аз не пиша лийд китари, докато песента не е готова. Искам да има чувство”.

В крайна сметка...новият албум на Tool ще се появи.

Ключови думи: