преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

AC/DC в София - виж детайлите!

    Дойде време за най-голямата рок сензация на годината! AC/DC ще дойдат за първи път у нас на 14 май 2010!!! Организатори на шоуто са Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам, със съдействието на Столична община.

Публикувано на 18 Декември 2009
AC/DC в София - виж детайлите!
    Дойде време за най-голямата рок сензация на годината! AC/DC ще дойдат за първи път у нас на 14 май 2010!!! Организатори на шоуто са Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам, със съдействието на Столична община.

   Билетите  вече са в продажба, от: 14.00 часа днес, в цялата мрежа каси на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.

    Поради огромния интерес към така чаканото шоу, всеки ще може да закупи максимум по четири билета.  

   Без нов  албум цели осем години...Това ли беше всичко? Не, това беше просто затишие  пред буря. AC/DC се завърнаха и този път ще ударят и България, а рокенролът определено е в кръвта им!

   С 35 години история, с над 200 милиона продадени копия албуми и най-вярната армия от фенове в музикалния свят: AC/DC са най-великата рок банда на планетата. А на 14 май 2010 най-после ще видим в София китариста Ангъс Йънг в училищна униформа, стил, който той направи популярен десетилетия преди Бритни Спиърс. С тях идва и "Black Ice", първият албум на AC/DC след осемгодишно мълчание.

   Музикалната индустрия била в криза - каква  криза? През есента на 2008 AC/DC започнаха своето разпродадено световно турне. Билетите за седем шоута в зали в Германия, например, се изчерпаха само за 12 минути! А приблизително 360.000 билета за концерти на открито се продадоха само за 77 минути! Феновете щурмуваха касите, кредитните карти прегряха интернет. А сега AC/DC идват и в България!

   Където и  да отидат AC/DC, феновете и медиите са единодушни - това е концертът на годината! Бащите вадят от гардеробите старите осемдесеттарски джинси и грабват децата към стадиона. Рок легендите взривяват всички поколения!  

   "Извън властта на времето, предизивикателни и непокорни", това написа New York Times за музиката на петимата австралийци по повод премиерата на последния им студиен албум.  

    AC/CD създават най-непогрешимия звук. Няма други концерти като техните. И всеки който е бил част от техен концерт, след това с часове усеща енергията, напрежението и силата им. Ангъс Йънг все още побърква китарата си като сърдит ученик, а гласът на Брайън Джонсън звучи така, сякаш може да разреже стъкло.

   През 2003 бандата  е въведена в Рокенрол залата на славата. Новият ми албум "Black Ice" пък влиза директно на номер 1 в 29 държави. AC/DC бумерангът, хвърлен в Австралия преди 35 години, все още лети с пълна скорост.  

   AC/DC идват насам. Къде ще бъдеш ти на 14 май 2010? Сигурни сме, че ще си част от AC/DC лудницата на Националния стадион Васил Левски. От "TNT" до "Rock'n'Roll Train" - зверското шоу на легендите и умопомрачителният им звук ще ни подлудят. Не пропускайте експлозията!

   Цени на билети: между 55 и 130 лв, ФЕН ЗОНА - 120 лв, пред сцена - 130 лв., ВИП билети - 200 лв.
Ключови думи: