преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Accept ще заснемат концерта в Античния театър в Пловдив на DVD

Шоуто ще се състои на осемнайсети май

Публикувано на 10 Декември 2018
Accept ще заснемат концерта в Античния театър в Пловдив на DVD

На 18 май 2019 г. в Античния театър на град Пловдив едно много специално музикално събитие ще бъде „запечатано“ за историята. Германските метъл пионери Accept ще излязат за пореден път пред българска публика.

Бандата гостува у нас за първи път през далечната 1993, а след това статутът им на една от най-обичаните и очаквани метъл групи у нас е непоклатим. Предстоящият през пролетта концерт обещава неповторимо изживяване и на друго ниво, защото представлява колаборация на звездите на метъла и ...Симфоничния оркестър на град Пловдив. Те ще излязат заедно на сцената на тази специална за Пловдивската опера дата. 18 май е рожденият ден на Патрона на операта, великия Борис Христов.

Бандата и симфоничните музиканти ще представят хитови метъл парчета от творчеството на Accept в симфоничен аранжимент, както и подбрани класически симфонии, които ще бъдат изпълнени в рок аранжимент.

Сред класиките, които ще чуем са Лебедово езеро и 40-ата симфония на Моцарт, както и неостаряващите рок химни Metal Heart, Princess Of The Down, Balls To The Wall, Fast As A Shark и много други.

Билетите на цени от 60 до 99 лв вече са в продажба онлайн и в мрежата

на Евентим.

ВНИМАНИЕ: Закупувайки си билет за това събитие, вие давате разрешението си да бъдете заснети!


Ключови думи: