преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Abbath идват за първи път в България

Концертът ще е в София на 26 януари

Публикувано на 16 Ноември 2015
Abbath идват за първи път в България

Организаторът BGTSC обяви концерт на Abbath в София! Той ще се състои от 19:30 часа на 26 януари 2016 година в столичния клуб Mixtape 5. Събитието е част от турнето по представянето на едноименния дебютен албум на групата, който се очаква да излезе дни преди гостуването у нас.
Abbath е новата група на бившия фронтмен на IMMORTAL - Abbath Doom Occulta (с истинско име Olve Eikemo). В момента формацията се състои още от басиста KING (с истинско име Tom Cato Visnes, познат ни от GORGOROTH и GOD SEED) и барабаниста CREATURE (Kevin Foley, член на Disavowed и Benighted). Наскоро Abbath пуснаха за свободен стрийм „Winter Bane”, първото от деветте размазващи нови парчета от едноименния дебютен албум, който всички очакваме на 22 януари 2016 година. Албумът се издава от Season Of Mist и вече може да бъде поръчан с предварителна продажба в различни варианти и луксозни издания.

От BGTSC  обявяват - „Предстои ни да видим едни от най-очакваните музиканти! \\mm//”

Билети за шоуто се продават вече онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна.

В момента и до 12:00 часа на 19 ноември цената на билетите ще е 35 лева, като след това - до 24 декември - тя ще бъде 40. До 25 януари (включително) билетите ще се продават на цена от 45 лева. В случай на налични места в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на подробности.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба! 

Ключови думи: