преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

6 години Z-Rock - спечелете билет за Celebration Day на Led Zeppelin!

Z-Rock подарява на неколцина избраници възможността да видят уникалния концерт на Led Zeppelin от 2007 година на кино!

Публикувано на 09 Октомври 2012
6 години Z-Rock - спечелете билет за Celebration Day на Led Zeppelin!

Наближава Голямата дата - на 13 октомври Z-Rock, рок радиото на България, става на шест години!

Само осем дни по-късно, на 21 октомври, избрани кина “Арена” ще покажат концерта “Celebration Day” на рок иконите Led Zeppelin!

За да отбележим истински празника на радиото, Z-Rock подарява билети за “Celebration Day” в нова игра, която стартира от вторник, 9 октомври. За да се включите, чуйте музикалния откъс и познайте кое е парчето. Изпратете отговора си (заедно с вашето име и телефон) на [email protected] . Жребият в 18:30 ще даде на някой от вас билет за единствената прожекция на “Celebration Day” в България!

Ето я загадката за четвъртък, 11 октомври:

 

Припомняме, че българските фенове ще могат да гледат легендарния концерт на Led Zeppelin от 2007 година на кино, с медийната сила на Z-Rock. На 21 октомври от 19:30 часа, кината "Арена" в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Велико Търново ще покажат концертния филм на вселенските рок кумири. 


България е част от световната премиера на концерта, влязъл в рекордите на Гинес като „най-търсеният билет в историята на рок музиката“. В деня на българските прожекции на “Celebration Day”, филмът ще бъде показан и в Лондон, Лос Анджелис, Ню Йорк и много други градове в цял свят.

 

 

Ключови думи: