преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

2CELLOS отбелязаха края на световното си турне „Score“ в САЩ с видеопремиера на сингъла „Cavatina“

Това е последният официален сингъл от албума на дуета

Публикувано на 06 Февруари 2018
2CELLOS отбелязаха края на световното си турне „Score“ в САЩ с видеопремиера на сингъла „Cavatina“

2CELLOS отбелязаха края на световното си турне „Score“ в САЩ с видеопремиера на сингъла „Cavatina“. Клипа можете да видите по-долу, а дуото коментира, че това е последният официален сингъл от албума им.

„Cavatina“ включва основната музикална тема от американско-британската военна драма, превърнала се в класика на режисьора Майкъл Чимино – „Ловецът на елени“. Филмът излиза през 1978 г. и е с участието на мега звездите Робърт Де Ниро и Мерил Стрийп. Сингълът “Cavatina” е записан заедно с Лондонския симфоничен оркестър.

„За снимките на последния видеоклип към албума „Score“, решихме да се завърнем към природата на Хърватия и да снимаме сред естествения декор на величествената гора в Истрия“ – споделя Лука Сулич от дуета, а Степан Хаусер добавя: „Беше прекрасно да забавим темпото сред тази красива и спокойна обстановка. Дадохме си равносметка за невероятната година, която изживяхме: премиерата на ‘Score’, световно турне в подкрепа на албума. Изнесохме толкова много концерти по целия свят пред фантастична публика с прекрасни оркестри и струнни ансамбли. Благодарим на всички за любовта и подкрепата. Надявам се, че ще се видим скоро“.

С повече от 150 хиляди продадени билета, инструменталното дуо 2CELLOS приключи изключително успешното си американско турне „ Score “, което премина през 28 града. 

Ключови думи: