преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Whitesnake с последен концерт в България

Публикувано на 22 Ноември 2021
Whitesnake с последен концерт в България

Whitesnake включиха България в своето прощално турне "Farewell tour 2022". Легендарните музиканти ще бъдат част от програмата на фестивала Midalidare - Rock in the Wine Valley заедно с Judas Priest, Within Temptation и Running Wild. 

Whitesnake тръгват на прощално турне през 2022 година, с което ще сложат край на забележителната си кариера, продължила близо 50 години. „След всичките предизвикателства, през които трябваше да преминем през последната година и половина, съм изключително щастлив, че можем да направим турне и да отпразнуваме заедно това невероятно пътешествие, което имахме“, споделя Дейвид Ковърдейл.

Whitesnake е основана през 1978 от бившия вокал на Deep Purple, Дейвид Ковърдейл. Бандата има няколко мулти-платинени албума сред които TroubleLovehunterReady and Willing и Come an’ Get It. Whitesnake имат над 10 световни хита, включително и два №1 сингъла – „Here I Go Again“ и „Is This Love“, както и незабравимия хит „Still of the Night“. През 2020 излезе и албумът им The Red, White & Blues Trilogy, включващ ремастерирани версии на някои от най-големите им хитове. „Farewell Tour“ 2022 ще включва песни от всичките 13 студио албума на групата, включително и най-големите хитове от каталога им, които направиха Whitesnake легенди.

„Whitesnake определено са една от най-важните рок групи в историята. Трудно можем да опишем вълнението си, че последният им концерт в България ще е именно на нашата сцена. Съвсем скоро ще добавим още групи към фестивала, както и ще обявим допълнителни активности, които ще се случват по време на Midalidare Rock“, споделят организаторите.

Всички закупени еднодневни билети за 14 юли ще важат за Whitesnake без да е нужно да се презаверяват. Билетите за фестивала ще запазят цените си до края на годината.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022. До момента потвърдените групи са:
14 юли, четвъртък – Whitesnake
15 юли, петък – Running Wild, Alestorm и Ross The Boss
16 юли, събота – Within Temptation, Lacuna Coil и Project Renegade
17 юли, неделя – Judas Priest и The Dead Daisies, Freedom Call

Билетите, закупени за изданията през 2020 и 2021 ще важат за 2022 без да е нужно да се презаверяват. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Цените на билетите остават непроменени до края на годината.
Еднодневен билет за 14 юли с хедлайнер Whitesnake – 80 лв.
Еднодневен билет за 15 юли с хедлайнер Running Wild – 60 лв.
Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Within Temptation – 60 лв.
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Judas Priest – 80 лв.
Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140 лв.
Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley търсете на midalidarerock.bg.

Ключови думи:
@