преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Whispering Sons идват в София на 21 май

Публикувано на 22 Януари 2024
Whispering Sons идват в София на 21 май

Пост пънк бандата Whispering Sons идва в България на 21 май 2024 за бутиков клубен концерт по покана на Fest Team. Събитието ще се проведе в клуб Строежа в София, а билетите влизат в продажба днес, 22 януари и са на цени от 33 до 66 лв. в мрежата на ticketstation.bg.

Мистериозен и впечатляващ експериментален пост-пънк — това ще ни нашепват момчетата от Брюксел на концерта си в София тази пролет. Динамичните инструментали, които допълват дълбокия глас на вокалиста Fenne Kuppens, ще оставят слушателите неспокойни и развълнувани, което е характерно за музиката на Whispering Sons още от техните първи парчета през 2013. Необикновената енергия по време на изпълненията им на живо е запазената марка на белгийците, която ще демонстрират и у нас.

През последните години Whispering Sons постоянно прескачат границите на музикалните си възможности. Докато дебютният им албум от 2018 “Image” бе театрален и широкообхватен, то последвалият “Several Others” (2021) се фокусира повече върху тяхната най-голяма сила – истински неподправена интензивност. Предстоящият им трети албум също носи в ядрото си безценната енергия на бандата и непосилното веселие на битието, но със своите мрачни нюанси. Whispering Sons ще издадат “The Great Calm” този февруари, само два месеца преди гостуването им в София.

 

Ключови думи: