преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Vrani Volosa ще свирят с Primordial в София на 15 октомври 2022г

Публикувано на 03 Октомври 2022
Vrani Volosa ще свирят с Primordial в София на 15 октомври 2022г

Концертът на Primordial, който ще се състои на 15 октомври 2022г. в клуб Mixtape5, след отлагане на шоуто през 2021г. поради пандемията от COVID-19, ще даде възможност на публиката да се срещне и с една обичана българска банда. Това са Vrani Volosa, които не сме гледали на живо скоро. Момчетата работиха по нов албум, имат нов барабанист и репетират усърдно. За събитието в София готвят специален сет.

Vrani Volosa имат в дискографията си три албума, а четвъртия вече е готов, като подброности за излизането му, включително и заглавието на творбата, предстои да бъдат обявени. От него досега бяха представени две песни „Omen“ и „Sorcery“, които отново разтуптяват сърца, защото са искрени и емоционални. Освен че получиха позитивни оценки, те доказаха за пореден път, че затишието е просто затишие пред буря!
Vrani Volosa изпипват нещата, следват предварително планирани стъпки като елегантно загатват насоката на новия си материал, провокират и карат слушателя да изостри сетивата си в очакване на следващия им ход.

Последното засега издание на „враните“ „Amongst The Loneliest Of Waves“, което излезе през 2018г., разкъса осемгодишната тишина от лагера на бандата. Ето ни четири лета по-късно, в очакване на нов албум и знаменателен концерт.

Иначе, както помнят просветените, Primordial и Vrani Volosa вече са споделяли сцена и химията между двете групи витае във въздуха, когато се съберат... Бургаската формация има особена връзка с колегите си от Дъблин, която проличава най-добре на сцената.
Магията ще се случи пак на 15 октомври 2022г.

Билети на цена от 40.00 лв. може да намерите ТУК.

Ключови думи: