преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Therion идват в София на 4 декември

Публикувано на 25 Февруари 2022
Therion идват в София на 4 декември

Шведските симфометъл пионери Therion включиха България в голямото си европейско турне. Групата идва у нас на 4 декември в столичния клуб Mixtape 5.

Датата е част от голямото европейско турне „Leviathan II Tour 2022“, на което ще бъде представена на живо втората глава от новия проект на групата със същото име Leviathan II, част от трилогията Leviathan.

Първата част от албума - Leviathan I (Nuclear Blast Records, 2021) е вече факт и получи заслужени овации; втората и третата част се очаква да бъдат издадени съответно през 2022г. и 2023г., а българската публика ще има шанса да се запознае на живо с втората - Leviathan II при четвъртата си среща с бандата у нас на 4 декември в клуб Mixtape 5.

Седемнадесетият дългосвирещ албум на формацията обещава тя да представи на света поредния си шедьовър пък бил той и под формата на „по-нормален“ албум в историята на групата, както го определя вокалистът на групата Томас Викстрьом.

Вниманието към детайла, изтънчения усет за смесване на елементи от класическа музика/оркестрации с метъл и заради лекотата, с която изнасят мащабни спектакли, независимо от терена са причината за успеха и заслужената слава на Therion.

Сериозната продукция на шоуто ни обещава една вечер с впечатляващи атмосфера и звук, каквито Therion предлагат при всяко свое изпълнение.

Информация за билети можете да намерите ТУК

Ключови думи: