преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Therapy? споделиха нов видеоклип създаден с изкуствен интелект

Публикувано на 03 Ноември 2023
Therapy? споделиха нов видеоклип създаден с изкуствен интелект
Снимка: You Tube

Северноирландската банда Therapy? представи нов видеоклип създаден с изкуствен интелект. Визуализацията е към песента "Woе", която е част от последния албум на групата "Hard Cold Fire".

„След повече от три десетилетия като група и многобройни видеоклипове е интригуващо да открием как изглеждаме, представени от ИИ“, шегува се вокалистът и китарист Анди Кернс. „Самата песен е за намирането на изход от мизерията и гледането напред. Фокусиране върху нещата, които можеш да промениш, и използване на лошия опит като трамплин, за да напраш правилните ходове."

Говорейки за първоначалното идея на парчето, Анди разкрива; „Рифът е написан от Нийл на клавир и след това интерпретиран на китара с POG педал заради уникалния му звук. Средната е класическа Therapy? меланхолична еуфория, докато припевът e като химн за радостта от борбата.”

"Hard Cold Fire" е шестнадесети студиен албум в дискографията на Therapy? и втори, който групата издава с британския лейбъл Marshall Records. Творбата съдържаща 10 парчета записани с продуцента Крис Шелдън, излезе на 5 май 2023 г.

 

Ключови думи: