преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

The Aristocats с концерт в София следващата година

Шоуто на рок-фюжън триото ще се състои на 28 юни в клуб Joy Station

Публикувано на 07 Септември 2022
The Aristocats с концерт в София следващата година
Снимка: Loud Concerts

Три години след впечатляващото първо гостуване на The Aristocrats в София, триото се завръща за втора визита у нас, по покана на Loud Concerts. Тя ще се състои на 28 юни следващата година, а мястото е клуб Joy Station. Концертът ще бъде част от предстоящата европейска обиколка на бандата през 2023 година.

Билетите за изявата на The Aristocrats влизат са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Цената е 50 лв.на билет, а в деня на концерта ще бъде 60 лева.

През юни рок-фюжън супергрупата, съвместно с камерен оркестър Primuz, издаде албум с музикални преработки на различни композиции от каталога на бандата. Три видео записа от изпълненията на The Aristicrats с оркестъра вече са налични за гледане от феновете им в социалните мрежи.

Издаването на албума "The Aristocrats With Primuz Chamber Orchestra" бе няколко седмици преди старта на първото турне на бандата от над две години заради ситуацията с Covid-19. В продължение на 10 седмици и с над 50 дати в Северна Америка, които са част от турнето "Defrost", триото представя както познати песни от репертоара си, така и съвсем нов материал.

Но нека се върнем към концерта в София, който ще предостави отново невероятни емоции за почитателите на групата у нас.
Датата е 28 юни 2023, мястото е клуб Joy Station, а началото е 20 часа!

Снимка: Loud Concerts

Ключови думи: