преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Словенците Laibach с концерт в София на 26 ноември

Публикувано на 16 Октомври 2023
Словенците Laibach с концерт в София на 26 ноември

Култовата банда Laibach се завръща в София през ноември. Музикантите отново включват България в eвропейската си обиколка.

Бандата, известна със силната си поезия и запомнящото се електро-индъстриъл звучене, идва у нас на 26 ноември в Pirotska 5 Event Center.

Феновете на безапелационните аудио-визуални музикални спектакли вече са в трепетно очакване за петия концерт на Laibach в България.

Музикантите от Laibach ще изпълнят на живо в центъра на София парчетата от едноименния на турнето албум „Love Is Still Alive“, както и много други хитове като The Future, Sympathy For The Devil и The Coming Race.

Турнето на Laibach започна в началото на годината, като до момента групата премина през Италия, Хърватия, Германия, Швеция, Норвегия и много други страни в Европа. След спирката си в България, артистите се отправят към Сърбия, Дания и Естония.

Билетите са в продажба от днес чрез платформата EPAY GO, а първите от тях можете да закупите на преференциална цена от 70,00 лв. (за терен) и 80,00 лв. за VIP (тераса).

Laibach e словенска музикална група, основана през 1980 г. Бандата има завиден бекграунд с над 30 албума зад гърба си, като голяма част от тях издадени от британския инди лейбъл Mute Records, на когото се доверяват Depeche Mode, Goldfrap и други.

 

Ключови думи: