преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

"Slippin’ Away" е вторият есенен сингъл от Jin Monic

Публикувано на 12 Октомври 2023
Снимка: Калина Серафимова

Jin Monic представиха новия си сингъл “Slippin’ Away”. Заедно с предишния им - “Coalesce”, “Slippin’Away” е част от сесията на бандата миналата година в къща в Рибарица, където за няколко дни успяват да се фокусират само върху създаването на нови парчета и довършването на вече започнати проекти.

“Обичаме есента и до голяма степен това е сезонът на нашата музика – когато хладните утрини се комбинират с хипнотизиращите цветове на листата и ежедневието ни”, обясняват от бандата желанието си да представят две от парчетата си едно след друго в последните няколко седмици.

Песента също има елементите на сезона - цветният ритъм и бас линия ни носят напред с оптимистична непоколебимост, докато замечтаните китарни рифове и текстът ни напомнят, че понякога в живота се случват и разочарование, разминаване, ярост.

За записа на парчето Jin Monic колаборират с Михаил Русев и Янко Генов, с които вече имат няколко завършени проекта. Визуализацията към “Slippin’ Away” e поверена на великолепната София Добрева - Nolita, която тази година представи своя самостоятелна изложба в Манчестър и е известна с работата си по много други музикални проекти (Hayes & Y, Остава, Me And My Devil и др.).

Jin Monic споделят, че са концентрирани над завършването и издаването на нова музика.

Ключови думи: