преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Saliva с нов сингъл за борбата с опиатите - "High On Me"

Публикувано на 18 Ноември 2022
Saliva с нов сингъл за борбата с опиатите -

Американската рок банда Saliva пусна новия си радио сингъл - "High On Me".

Фронтмена на бандата Боби Амару сподели: „"High On Me" е за ден от живота на човек със зависимост към опиати... Това епидемия, с която много хора се борят и повечето никога не излизат от другата страна. Много мои приятели си отидоха от това и се натъжавам, когато чуя, че някой е загубил тази битка."

През юни споделиха сингъла "Crows", а два месеца по-рано групата издаде "Revelation Man", което беше първото ново парче на Saliva от четири години.

Saliva ще бъдат на турне през декември с Awake At Last и Sevent Day Slumber. През септември групата се събра с първия си вокалист Джоузи Скот за еднократно участие на Blue Ridge Rock Festival. Групата издава общо шест албума със Скот и печели платинен успех и номинация за Грами за първия си голям хит, "Your Disease".

Според източници, Скот напуска Saliva в края на 2011 г. след 15 години с групата, за да преследва солова кариера с християнска музика. Той бързо бе заменен от Амару, който е част от последните четири албума на Saliva: "In It To Win It" (2013), "Rise Up" (2014), "Love, Lies & Therapy" (2016) и "10 Lives “ (2018).

През май 2021 г. Saliva отпразнува 20-ата годишнина от своя дебютен албум, „Every Six Seconds“, със специален проект, наречен „Every Twenty Years“, с EP с класически песни бандата, презаписани с вокалите на Боби Амару.

Ключови думи: