преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sabaton с анимиран видеоклип към "Stormtroopers"

Публикувано на 30 Юли 2022
Sabaton с анимиран видеоклип към

Шведската бойна машина Sabaton сподели анимиран видеоклип към песента "Stormtroopers", част от актуалния албум на бандата "The War To End All Wars", който излезе на 4 март.

„Метъл семейство, имаме изненада за вас! Aнимираното видео към песента ни „Stormtroopers“ току-що излезе. Това видео е създадено от нашия приятел Мариус. Но преди да го гледате, ето малко предистория, за да разберете историята зад нашата песен" споделя бандата.

„Щурмоваците [Stormtroopers] се появяват в началото на Първата световна война, те са били специализирани войници от германската армия, които използват умни тактики за проникване, за да атакуват враговете си в окопите. Тези малки групи войски са имали способността да пресичат ничията земя с голяма скорост и са предизвиквали шок, объркване и паника сред враговете си. Те са се прицелвали в ключовите зони на окопите и са си проправяли път вътре с оръжия като ръчни гранати, пистолети, ножове и картечници."


Sabaton бяха хедлайнери в последната вечер на фестивала Hills Of Rock в Пловдив, и за първи път изпълниха дългоочакваната песен посветена на битката за Дойран "The Valley of Death".

Ключови думи:
@