преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Рок симфония посветена на Тина Търнър ще бъде представена в София на 3 юни

Ексклузивният концерт "Simply The Best" гостува за пръв път у нас

Публикувано на 28 Март 2024
Рок симфония посветена на Тина Търнър ще бъде представена в София на 3 юни

Рок симфонията „Simply The Best“, посветена на кралицата на рокендрола и музикална икона Тина Търнър, ще бъде представена на 3 юни в зала 1 на НДК с над 40 души на сцената.

Тина Търнър беше известна със своите буйни, енергични сценични изпълнения и мощни вокали, често наричана „кралицата на рокендрола“ и артист, който остави незаличима следа в света на музиката, развлеченията и културата. Тя е неизчерпаемо вдъхновение за мнозина, а значимостта ѝ обгръща поколения.

Почитателите на творчеството ѝ ще имат възможност да се насладят на най-въздействащите и известни хитове като "Proud Mary", "What's Love Got to Do with It", "The Best", "We Don't Need Another Hero" и много други. Добре познатите балади ще разтопят присъстващите, а бързите ритми ще изправят всички в залата на крака.

Рок симфонията е посветена на Тина Търнър, но в нея ще бъдат изпълнени също песни от групи като Guns N’ Roses, Deep Purple, AC/DC, както и известни дуети, белязали световната кариера на Тина. На 3 юни в зала 1 на НДК публиката ще има възможност да усети енергията на легендарната Тина по един нов начин.

Билетите за концерта са на цени от 40 до 120 лв и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Ключови думи: