преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Pokigron представиха песните от новия си албум в лайвстрийм концерт

Публикувано на 30 Септември 2022
Pokigron представиха песните от новия си албум в лайвстрийм концерт
Снимка: Виктория Вучева

Българската група Pokigron излъчи лайвстрийм концерт с най-новите си песни в своя официален You Tube канал.

Pokigron е стоунър, пауър дуо основано през 2019 г. от Боян Карамфилов – бас и вокал и Десислава Петкова-SunDessi – барабани. Двамата сформират новия проект, след като тогавашната група на Боян – Torah (също дуо бас и барабани) прекъсва дейност, а Деси се разделя с групата, в която свири - Feedbacker (отново бас и барабани).

Pokigron се отличават с мощен, тежък, студен звук, безкомпромисни вокали, всеобхватни и мелодични бас линии и категорична ударна секция. През изминалите три години музикантите в групата работят по повече от шестнайсет нови песни.

Видео концертът, който може да се гледа в You Tube канала на групата е ексклузивно представяне на най-новите песни, които все още не са записани и издадени на официален носител.

За музикантите:
Боян Карамфилов е добре познато лице, като вокалист и басист на култовата група Кълн, a също така на TORAH и басист в групата ITSI. В настоящия момент той се занимава и с режисура и цялостно продуциране на видеоклипове на едни от най-големите рок групи в България.

Деси Петкова-SunDessi е известна още като барабанистка от групите Feedbacker, Commasumer, Jasmine Whale, Психоивашкин и изцяло дамската D.VINE. Във времето, в което Деси не е зад барабаните, тя също като Боян се развива всестранно в областта на изкуствата и вече е реализирала няколко авторски изложби с картини маслена живопис, също така има собствена школа по изкуства и преподава на деца.

 

Ключови думи: