преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ози Озбърн отмени европейското си турне

Публикувано на 01 Февруари 2023
Ози Озбърн отмени европейското си турне
Снимка: Getty Images

Европейското турне на Ози Озбърн с гости Judas Priest, което беше планирано първоначално за 2019 година и след това пренасрочвано три пъти, беше официално отменено.

Късно вечерта във вторник (31 януари) Ози публикува следното изявление: „Това вероятно е едно от най-трудните неща, които някога се е налагало да споделя с моите верни фенове. Както може би всички знаете, преди четири години, претърпях инцидент, при който увредих гръбначния си стълб. Единствената ми цел през това време беше да се върна на сцената. Гласът ми е добре. Въпреки това след три операции, лечение със стволови клетки, безкрайни физиотерапевтични сесии, както и иновативното лечение Cybernics (HAL), тялото ми е все още физически слабо."


„Честно казано съм смирен от начина, по който търпеливо пазихте билетите си през цялото това време, но с чиста съвест сега осъзнах, че не съм физически способен да направя предстоящото си турне в Европа/Великобритания, тъй като знам, че няма да мога се справя с пътуването." продължава съобщението.

„Искам да благодаря на моето семейство……моята група…….моят екип……моите дългогодишни приятели, JUDAS PRIEST и, разбира се, моите фенове за тяхната безкрайна отдаденост, лоялност и подкрепа и за това, че ми дадоха живота, който никога някога съм мечтал, че ще имам.

"Обичам ви всички…"

Ключови думи: