преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Остава седмица до концерта на Helloween и Hammerfall

Вижте какви са изискванията на Helloween за концерта им в София

Публикувано на 06 Октомври 2022
Остава седмица до концерта на Helloween и Hammerfall
Снимка: BLM

Броени дни остават до концерта на Helloween в България, който е част от турнето им United Alive World Tour Part II. Хеви метъл легендите идват в София на 13 октомври, заедно с Hammerfall.

Дългоочакваното ново световно турне вече стартира. Бандата в момента е в Латинска Америка, последният концерт там ще е в Сао Пауло, Бразилия на 9 октомври, след което се връщат в Европа. Първата им спирка ще бъде именно в София на 13 октомври в „Арена Армеец“. Освен новите песни, групата изпълнява и най-големите си хитове в оригиналния състав, воден от вокалното трио Майкъл Киске, Анди Дерис и Каи Хенсън.

Организаторите от Bulgarian Live Music се подготвят за поредната незабравима рок вечер. „Това е първият ни голям концерт в София след дългата пауза, породена от Covid и знаем, че феновете са зажаднели за истински хеви метъл, който ще им бъде даден в големи дози на 13 октомври“, споделя Алекси Калев от BLM.

Екипите са напълно подготвени да изпълнят всички изисквания от групата. Helloween очакват да има свежи растения във всяка гримьорна, да има кофи за разделно изхвърляне на отпадъците в цялата зона на бекстейджа, както и хората работещи с тях да имат желание за работа. Сред другите изисквания са да има смути мейкър, достатъчно количество местна бира и вино сорт Сира. След концерта, музикантите искат да ядат италианска кухня, а специално за барабаниста трябва да има осигурени арабски нудъли. Във всички хотелски стаи пък трябва да има вани.

„Изискванията на групата са абсолютно нормални. Нищо претенциозно или много сложно за организиране. Единственото по-странно желание е тоник с краставица, който не се предлага в България, но ще бъде осигурен. Групата е твърдо решена да ни отвее, обещават ни концерт от над два часа и ние ще се погрижим бандата да е доволна от престоя си при нас“, завършва Алекси Калев.

Концертът на Helloween ще се проведе на 13 октомври 2022 от 18:00 часа в столичната зала „Арена Армеец“. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи. Цените на билетите са 90 лева (правостоящи) и 100 и 110 лева за седящи места.

 

Снимка: BLM

Ключови думи: