преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Остава представят нов сингъл „Мона Лиза“

Публикувано на 04 Септември 2024
Остава представят нов сингъл „Мона Лиза“

На 11-ти септември, група Остава ще отпразнуват рождения си ден с ежегодния си голям концерт в клуб „Маймунарника“, в Борисовата градина, а днес излезе най-новия им сингъл „Мона Лиза“.

Прочувствената балада e първата свежа доза музика, която момчетата издават след албума „Кислород“.

„Мона Лиза“ определено бележи началото на работата по новия албум на групата, а любовта изглежда отново ще заеме важно място в него, тя е едно от най-големите вдъхновения на Свилен.

„Това е една от най-любимите песни, които съм написал през последните години. Има много добре изразена мелодия на припева, а и текстът там също помага. Всеки път се стремя в текста да има нещо нетипично, а Мона Лиза определено е супер популярно име. Има дълго китарно соло, като в старите балади. С Гого опитахме да направим микс между ретро звук и модерните начини за смесване на музика“ – споделя Свилен Ноев, автор на музиката и текста на парчето.

Феновете, които ще присъстват на концерта в „Маймунарника“ ще са първите, които ще чуят новата песен на живо, а в 2-часовата програма момчетата от Остава са включили и още едно чисто ново парче, което групата в момента записва. Разбира се няма да пропуснат да изпеят и най-големите си хитове.

Както традицията повелява DJ съпорта ще е от Пинг Понг Галя, а феновете ще имат възможност да се сдобият и с мърчандайз на бандата.

Билети за концерта, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси.

Ключови думи: