преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Остава изпращат годината с три бутикови концерта и нова песен

Групата ще представи за пръв път на живо новата си песен "Свободен"

Публикувано на 21 Декември 2023
Остава изпращат годината с три бутикови концерта и нова песен

Както повелява традицията, момчетата от група Остава ще изпратят 2023-та, този път не с един, а цели три бутикови концерта.

Първата им спирка е в Bee Bop Café в Пловдив, утре, 22-ри декември. За истински магични вечери следва да се готвят феновете им в Стара Загора, на 29-ти декември в Club 5th Avenue и в София на 30-ти декември в Топлоцентрала.

Свилен, Жоро, Боян, Дани и Алекс обещават наистина вълнуващи празнични срещи, които ще оставят трайни следи в сърцата на публиката.

Освен концертите, феновете на Остава имат и допълнителен повод за радост. Групата в момента работи усилено в студиото, където записва четири нови песни. Сред тях се откроява "Свободен", една тъжна любовна балада, която обещават да изпълнят на живо за първи път по време на трите концерта.
"Свободен" вече е готова и представлява ново творческо измерение за Остава. Със своя дълбок текст и изтънчен аранжимент, песента обещава да докосне сърцата на слушателите и да стане неизбежна част от техния репертоар.

Бандата с нетърпение очаква да сподели този уникален момент с феновете си и да създаде незабравими спомени през този празничен сезон.

В сетлиста на концертите разбира се ще присъстват както хит синглите "Шоколад", "Океан", "Поля от слънчогледи", "Бесен", "Внимание", "Сателит", "Мама", "Помощ", "Саботаж", "Клише", така и стари песни, които рядко са изпълнявали на живо.

Билети в мрежата на Eventim.

Ключови думи: