преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Немската блек метъл банда Groza с концерт в София през декември

Публикувано на 21 Септември 2022
Немската блек метъл банда Groza с концерт в София през декември
Снимка: Live & Loud

Основана като едноличен проект от вокалиста и китарист P.G. през 2016 г. Groza се разраства като пълна банда в следващите две години, завършващи с раждането на техия първи албум - “Unified In Void” (2018). С последвалото приобщаване към AOP Records беше породена буря, която е способна да погълне всичко и всеки, пресичащ пътя ѝ, безмилостно бушуваща от страст и гняв по време на многобройните ритуали на живо на турнета и фестивали в Европа.

Въпреки, че познатият тътен и песнопения на суров гняв и отчаяние продължават, звукът на Groza започва да изследва нови граници във втория им албум. За първи път, чисти, равни, вдъхновени от пост-рока пасажи блестят като измамни лъчи на светлина през тъмното, само за да бъдат погълнати от парещи мелодии, тъга и безнадеждност и изпепелени от яростна буря от бласт бийтове, още в следващия момент.

И когато светът стои неподвижно, парализиран и вцепенен от страх, немският блек метъл колектив GROZA нарушава оглушително тишината за да разкрие своя втори албум “The Redemptive End", опитвайки се да обрисува съвремието ни на опустошителна атмосфера от безнадеждност и безропотно примирение.

Концертът ще на 10-ти декември в клуб Live & Loud (ул. Позитано №8) с начален час 21:00.

Билети в офис мрежата на EasyPay и от epaygo.bg. До 25-ти септември включително, ще са на цена от 22 лв. След това, до деня на концерта – по 28 лв. В деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

Снимка: Live & Loud

Ключови думи: