преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Метълкор машините Architects идват за първи път в България на 27 юли

Концертът на групата е част от серията Burgas Summer Live

Публикувано на 10 Май 2023
Метълкор машините Architects идват за първи път в България на 27 юли
Снимка: Fest Team

Architects идват за концерт в България на 27 юли като част от поредицата концерти на Fest Team - Burgas Summer Live , която се провежда това лято на пристанището в морския град в партньорство с Културно-масова дейност и с подкрепата на Община Бургас.

Билетите със стартова цена 66 лв. влизат в продажба в петък в мрежата на ticketstation.bg.

С тази нова дата и Architects като хедлайнер и заедно с всички останали актуални имена от световната сцена в програмата за Burgas Summer Live, събитията в Бургас го превръщат в точката на кипене това лято не само за меломаните в България, но и за чуждестранните гости на града.

Създадени през 2004 от двамата братя близнаци Дан и Том Сърл в Брайтън, Англия, Architects, с няколко награди Kerrang! и редуващите им се ембиънт китарни пасажи и чисти вокални хармонии с интензивни сола и агресивни вокали, са несъмнено явление на световната метъл сцена.

Миналата година британската петорка извади своя десети албум „"Тhe classic symptoms of a broken spirit“, който надскача в музикално отношение всичките им албуми досега и се занимава с мрачни социални теми, но по шеговит начин. Той е много по-индъстриъл и електронен от останалите, а текстовете са философски - за това, което причиняваме на планетата си, за колективната травма и колко е трудно понякога да погледнеш два метра по-далеч от носа си.

Продажбата на билети за концерта на Architects в Бургас стартира в петък в 11:00 сутринта - ексклузивно за членовете на Fest Club на цени от 66 лв. В масова продажба влизат и промоционални билети от 77 лв. в мрежата на Ticketstation.

Сред планираните събития в Бургас това лято публиката лесно може да открие музика от почти всяко съвременно актуално течение – от блестящото електро диско през инди попа, от арт рока през електро-индустриалния рок до крайните представители в тежкия жанр – метълкор гигантите Architects, които са последното попълнение в програмата.

Снимка: Fest Team

Ключови думи: