преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Manowar посветиха песен на германските си фенове - "Laut Und Hart Stark Und Schnell"

Публикувано на 10 Февруари 2023
Manowar посветиха песен на германските си фенове -
Снимка: Getty Images

Американските пауър/хеви метъл легенди Manowar споделиха песента "Laut Und Hart Stark Und Schnell", посветена на германските фенове на групата.

„Laut Und Hart Stark Und Schnell“ е среднотемпов химн в стила на класиката на Manowar „Warriors Of The World United“, който приканва феновете да пеят заедно и да вдигнат ръце във въздуха в чест на любимия си жанр и група. Това е и първа песен на Кралете на метъла с новият им китарист Майкъл Анджело Батио.

За значението на песента и заглавието, басистът на Manowar Джоуи ДеMайо сподели: „Имаме най-големите и страстни фенове по целия свят и се чувстваме дълбоко почитани от това! Тази песен е изявление към нашите фенове и към целия свет, да се гордеят с нещата, които ги интересуват, независимо какво казват другите."

„Не е тайна, че имаме специални отношения с Германия“, допълва Де Майо. „Може би защото е родното място на Рихард Вагнер, бащата на хеви метъла. Германските фенове ни приеха в сърцата си по-бързо и в по-голям брой от всяка друга нация. Те са нaши верни фенове повече от 40 години! Тази песен е нашето Благодаря! Ще изпълним песента на концертите в Германия и ще я заснемем, за да споделим тези специални моменти със света!“

Изданието съвпада със завръщането на групата в Германия като част от турнето „Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour 2023“.

Ключови думи: