преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Lordi идват в София на 8 октомври

Публикувано на 04 Март 2022
Lordi идват в София на 8 октомври
Снимка: Sofia Music Enterprises

Mr. Lordi и компания се завръщат у нас точно 6 години след „чудовищното” шоу, което изнесоха в нощта преди Хелоуин през 2016-а.

Датата е 8 октомври, а мястото – клуб Joy Station. България ще бъде първата спирка в турнeто "Lordiversitour 2022", което ще продължи до 6 декември и ще премине през 45 европейски града.

Финландските метъл чудовища винаги са били олицетворение на необичайни идеи и в края на миналата година те шокираха света със 7 такива. На 26 ноември 2021, Lordi се превърна в първата група в историята на музиката, която издаде 7 студийни албума с един пищен замах. Тогава на бял свят се появи бокссета “Lordiversity”, включващ от 11-ти до 17-ти албум на бандата.

Самият Mr. Lordi обяснява, че след първото отлагане на планирано турне, заради пандемията, още през март 2020г., е решил да се възползва от допълнителното свободно време, за да поработи върху нов материал, въпреки че 10-ия им албум „Killection” е бил само на 3 месеца тогава. Идеята обаче да издадат поредния редовен албум, му се е сторила твърде скучна. И тъй като „Killection” е въображаем албум, базиран на музиката на несъществуващата група Lordi през 70-те години на миналия век или иначе казано – как биха звучали Lordi, ако бяха актуална 70-арска банда, „Lordiversity” дава живот на тази идея и парчетата вече съвсем не са въображаеми.

Lordi няма да пристигнат сами в София. Очакваме скоро да бъде разкрита информация за 2 съпорт банди, който ще излязат преди тях на сцената в Joy Station.

Билетите за шоуто на Lordi в клуб Joy Station на 8 октомври 2022г. са в продажба на цени:

Правостоящи – 40лв

ВНИМАНИЕ: Първите 100 билета са на промоционална цена от 30лв

Седящи в обособена VIP зона – 60лв

Снимка: Sofia Music Enterprises

Ключови думи: