преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Leaves' Eyes, Northtale и Catalyst Crime пристигат в София през април 2024

Публикувано на 08 Декември 2023
Leaves' Eyes, Northtale и Catalyst Crime пристигат в София през април 2024

Германско – норвежката симфоник метъл банда Leaves’ Eyes се завръща в България за концерт на 5 април 2024 г. в клуб Joy Station.

Шоуто у нас е част от европейското турне на групата ‘Myths of Fate’ в подкрепа на едноименния албум, предстоящ да излезе през пролетта на 2024.

Leaves’ Eyes е международна банда, обиколила пет континента, изнасяйки концерти в повече от 50 страни. Техните изяви на живо са зрелищни събития със спираща дъха сценография. Leaves’ Eyes създават музика, която безспорно ще остане в световната история на симфоничния метъл.

Вече е факт и първото видео към песен от новия им албум. ‘Forged by Fire’ излезе само преди няколко дни и вече се радва на огромен интерес, а с него стартира и серия от видеа на магическа тематика към парчета от ‘Myths of Fate’.

На 5 април 2024 г. в клуб Joy Station ще се заформи мини фестивал, тъй като освен героите на вечерта, на сцената ще излязат още две банди. Това са американските пауър метъли NorthTale и интернационалната синематична симфоник метъл група Catalyst Crime.

Билетите за концерта на Leaves’ Eyes, NorthTale и Catalyst Crime в клуб Joy Station на 5 април 2024 г. са в продажба в мрежата на Bilet.bg на цени от 50 до 70 лв.

* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител

Ключови думи: